home

 
 

A SPEAK OUT egy angol tábor, ahol amerikai diákokkal gyakorolhatod az angol nyelvet és belekóstolhatsz egy másik kultúrába.


Extra opció egyetemistáknak: érzelmi intelligencia fejlesztése! (Természetesen angolul.) Bővebben ide kattintva olvashatsz erről!


Szóval, csatlakozhatsz hozzánk egy hétre (a nagy érdeklődés miatt 2013-től egy táborozó egy évben csak egy hétre jelentkezhet), és lehetőséged lesz a nyelv gyakorlására! Beszélgethetsz hozzád hasonló korú angol anyanyelvű diákokkal olyan témákban, mint pl. az értékek, kapcsolatok, szex, jövőkép, az élet értelme, stb.... Mindezt igen barátságos áron.


Minden évben Keszthelyen rendezzük a tábort, mindössze öt percre a Balaton partjától. A tábor összesen három hétből áll, amely három turnust jelent. Természetesen te választhatod meg, hogy melyik héten szeretnél részt venni, amennyiben még nem telt be az adott turnushét.


Fontos tudni, hogy a SPEAK OUT egy beszédkészséget fejlesztő tábor, így elsősorban olyanok jelentkezését várjuk, akik már legalább alapfokon beszélnek angolul, illetve középfokú nyelvvizsgára készülnek. Tehát nem a nyelvtani tudás a legfontosabb, hanem az, hogy akarj megszólalni angolul. Ha ez a hozzáállásod, akkor rengeteget fog segíteni neked a tábor!


Bővebb információt a 2017-es táborról a fenti menü “2017” pontjára vagy ide kattintva tudhatsz meg. Illetve az alábbiakban láthatják a három különböző turnus lehetőséget.

július 8. (szombat) - július 14. (péntek)

július 15. (szombat) - július 21. (péntek)

július 22. (szombat) - július 28. (péntek)


Extra opció egyetemistáknak az angollal egybekötve:


július 8. (szombat) - július 14. (péntek) - Érzelmi intelligencia fejlesztő hét (bővebb információkért kattints ide!)

július 15. (szombat) - július 21. (péntek) - Érzelmi intelligencia fejlesztő hét (bővebb információkért kattints ide!)

július 22. (szombat) - július 28. (péntek) - Érzelmi intelligencia fejlesztő hét (bővebb információkért kattints ide!)


A tábor szervezője a Fiatalok az Élet Küszöbén keresztény diákszervezet, így a táborban az amerikai, illetve magyar segítők kereszténységgel kapcsolatos véleménye, világnézete megjelenhet a beszélgetésekben. Fontos tudni azonban, hogy nem szükséges kereszténynek lenned ahhoz, hogy részt vegyél a táborban, vagy élvezd a programokat!


Ha voltál már, akkor úgyis jössz, ha még nem, akkor jelentkezz és éld át a SPEAK OUT feelinget! Mi ott leszünk!

KÖSZÖNTÜNK A SPEAK OUT ANGOL TÁBOR HONLAPJÁN!

FRIENDSHIP

SPORT

FUN

 
1002